Pitti Uomo 86′

Da blir det Pitti i sommer! Flybillettene ble bestilt i vinter, så det faktum at jeg reiser er ikke noe nytt. Likevel er det et noe nytt engasjement i skrivende stund grunnet booking av hotell. Syv kompiser og meg selv drar den 16.juni til Milano med bagasjen full av dresser, og ikke noe annet. Der blir vi værende én natt, trolig på Cavalli. Dagen etter reiser vi med tog til Firenze for å delta på sommerens utgave av Pitti Uomo (som for dere som ikke vet hva er) som er en motemesse for menn.’

Dette blir min jomfrutur til Pitti, noe som betyr at jeg kommer til å sikle som en febrilsk bikkje etter alt som er å se på av både mote og kunst. Jeg har vært i Italia tidligere, men da som en liten kid som skulle spille fotball mot rumenere i på en elendig gressmatte av en fotballbane i Bologna. Dette blir på veldig mange måter noe helt annet. Jeg har for det første fått hår på balla, og har med meg syv andre med samme tankegang og inspirasjon/lidenskap for mote. Hvordan vi bor i Firenze er ennå ikke avklart, men Åsmund (den kjekkeste av oss) fikser en leilighet i sentrum.

Bare for å si det … jeg lærer meg italiensk akkurat nå, slik at jeg kan snakke der nede, uten å tråkke feil. Det jeg kan hittil er “jeg spiser brød”.

I Firenze blir vi i tre dager, før vi reiser tilbake til Milano for å spre klamma til Frencesca, Roberta og alle de andre italienske damene. Jeg er ikke den stereotypiske bloggeren, men dette er et unntak for å bruke bloggen i sitt egentlige formål. Et virus. Likevel vet jeg at de som kjenner meg ler i dette øyeblikk. Noe som er gøy. Bilder? Mulig, men det blir på snapchat.

10155854_10151949071087676_491862392_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s