Todays <3

Dette er dagens outfit. Jeg har valgt et ullslips fra Canali, som går til den mørkeblå dressen min fra Tiger of Sweden. Modellen er Morello, og jeg er bare sååå glad i den. Skjorten jeg har på meg er selvfølgelig fra Eton, og er i en leken laks-rosa-farge. Om du ser ekstra nøye, vil du se at handkerchiefen (Tiger of Sweden) jeg bruker matcher med skjorten. Magisk, altså. Slipsnålen (Tiger of Sweden) er i gull og matcher klokken min fra Burberry.

Nei. Jeg kødder. Jeg håner deg som gjør akkurat det jeg nettopp gjorde. Ta deg sammen, menneske!

Bloggosfæren er og har alltid vært noe jeg sterkt har vært imot. Det å utlevere seg selv dag inn, dag ut er ikke annet latterlig. Det å ta bilder av seg selv i speilet, for så å legge det ut på enten Instagram eller sin egen blogg, for så å kommentere det du har på deg er virkelig tynn suppe. Er det slik verden har blitt? At det å ha en blogg fungerer på lik måte som natriumpentanol gjør i blodet ditt?

Legg merke til min overdrevne sarkasme. Gaywindow, en finfin hashgtag! Dette er for så vidt et køddebilde i tillegg til et stikk mot alle.

Legg merke til min overdrevne sarkasme. Gaywindow, en finfin hashgtag! Dette er for så vidt et køddebilde i tillegg til et stikk mot alle.

Det er det bloggen din er? Er dettte du har å vise til? At du har tatt bilde av deg selv, og skriver hvilket merke du bruker? Du tjener fete penger på å skrive elendig norsk, formulere deg på en juvenil måte, og mener du selv ser helt fantastisk ut. Likevel har du en voldsom trang for å få aksept. Du uttrykker usikkerhet. Du er et null.

Til tross for at jeg mener det er helt håpløst, er det noe legitimt å legge ut bilder av seg selv på en blogg. Det å gjøre det samme på Instagram er alene ikke noe bedre, eller verre, med tanke på hvordan du tolker dette på. Men likevel er det én ting som gjør det hele mye, mye verre. Hashtag …

#me #boy #man

#me #boy #man

Uten å nevne navn, er det flere personer på Instagram som har bomma helt fullstendig når det gjelder akkurat dette. Greit, du tar bilde av dagens antrekk og hashtagger alle merkene du har på deg, hvordan du føler deg, hvilken legning du har, og når du bæsjet tidligere samme dag. Det er faktisk enda verre når bildet du har tatt ikke er av ansiktet ditt, men bare kroppen, og du fremdeles presterer å hashtagge #cute #eyes. Som om jeg kan se øynene dine!?

De fleste som kjenner meg vet at jeg gjør akkurat det alle andre gjør, for å på min egen måte hetse deg. Ja, du, ja. Jeg har ved tidligere anledninger lagt ut bilder av meg selv på helt lik måte som beskrevet tidligere, med et formål. Det verste er at det blir godt tatt i mot. Det blir akseptert, og ikke tolket som et direkte stikk mot den som akkurat har gitt meg et hjerte, eller en like om du vil, på Instagram.

Love life! #love

Love life! #love

Det er verken kult eller morsomt, og det setter deg på ingen måte i et positivt lys å utlevere deg selv på denne måten. Du kan like godt fortelle meg hva du spiste til kveldsmat, og jeg vil vise deg like mye interesse. Det er det faktum at dette har blitt akseptert og at det har ekspandert på den måten det har gjort at jeg skriver det jeg gjør nå. Det er også derfor jeg har tatt bilder av meg selv, for i fremtiden (idag) å skrive dette innlegget.

#blue #eyes #ssk13

#blue #eyes #ssk13

Dette gjelder for så vidt ikke kun mote, og klær, men også treningsstudio, hvor dette har blitt et fenomen. Det å ta bilde av seg selv svett og forferdelig, altså. Det skal jeg fortelle alle andre. Jeg trener, og jeg svetter. Her verden! Lukt min svette!

Jeg skulle ønske alle var som meg.

3 thoughts on “Todays <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s